MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Galette des Rois to wypiek przygotowany z dwóch płatów...
fot. AB Photography/Getty Images

Galette des rois to tradycyjne ciasto na święto Trzech Króli. Polecamy sprawdzony przepis Davida Gaboriauda

Galette des Rois to wypiek przygotowany z dwóch płatów ciasta francuskiego, masy migdałowej, masła, cukru i ciemnego rumu bądź wanilii. Jednak jego najważniejszym elementem jest porcelanowa figurka lub cały migdał migdał.

Zobacz również

Modernizacja bazy turystycznej jest priorytetem. Rozmowa z Pawłem Mikołajewskim

NOWE
Modernizacja bazy turystycznej jest priorytetem. Rozmowa z Pawłem Mikołajewskim

Leszek Golonka powróci na stanowisko komendanta Straży Miejskiej w Zakopanem

NOWE
Leszek Golonka powróci na stanowisko komendanta Straży Miejskiej w Zakopanem

Polecamy

To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu

HIT DNIA
To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu

Ta kaszubska zupa ma śmieszną nazwę, ale smakuje wspaniale. Sycący obiad w 30 minut

TYLKO U NAS
Ta kaszubska zupa ma śmieszną nazwę, ale smakuje wspaniale. Sycący obiad w 30 minut

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami