MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 22
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
6. By mus z pstrąga był bardziej wyrazisty w smaku i...
fot. Sylwia Dabrowa /Polska Press

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Magda Gessler

6. By mus z pstrąga był bardziej wyrazisty w smaku i kolorze, Magda Gessler dodaje się do niego odrobinę pomidorowego koncentratu.

Zobacz również

Kąpielisko Piachy w Starachowicach przyciąga plażowiczów [ZDJECIA]

Kąpielisko Piachy w Starachowicach przyciąga plażowiczów [ZDJECIA]

Dwie taksówki zderzyły się w centrum Wrocławia. Jedna osoba ranna! |ZDJĘCIA

Dwie taksówki zderzyły się w centrum Wrocławia. Jedna osoba ranna! |ZDJĘCIA

Polecamy

Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

HIT DNIA
Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

Najlepsze kolory na upał. Noś je, kiedy z nieba leje się żar

Najlepsze kolory na upał. Noś je, kiedy z nieba leje się żar

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie