Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Jabłka do barszczu

3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec gotowania dodamy do niego skórki z jabłek. Zawarta w nich pektyna sprawi, że barszcz będzie gęstszy, zawiesisty, ale dalej przeźroczysty.

Zobacz również

Real o krok od mistrzostwa Hiszpanii. Wszystko zależy od meczu Barcelony!

Real o krok od mistrzostwa Hiszpanii. Wszystko zależy od meczu Barcelony!

Majówka w Krakowie. Wielkie plażowanie i błogi odpoczynek na Bagrach i Zakrzówku

Majówka w Krakowie. Wielkie plażowanie i błogi odpoczynek na Bagrach i Zakrzówku

Polecamy

3 nowości na Instagramie już wkrótce. Co nowego pojawi się w aplikacji?

3 nowości na Instagramie już wkrótce. Co nowego pojawi się w aplikacji?

Przegląd tygodnia od 29.03 w Gorzowie WielkopolskimTygodniowy przegląd prasy w Gorzowie Wielkopolskim, (29.03-4.04.2020)

Przegląd tygodnia od 29.03 w Gorzowie WielkopolskimTygodniowy przegląd prasy w Gorzowie Wielkopolskim, (29.03-4.04.2020)

Przegląd tygodnia od 22.03 w Gorzowie WielkopolskimTygodniowy przegląd prasy w Gorzowie Wielkopolskim, (22.03-28.03.2020)

Przegląd tygodnia od 22.03 w Gorzowie WielkopolskimTygodniowy przegląd prasy w Gorzowie Wielkopolskim, (22.03-28.03.2020)