MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
10 z 22
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
9. Kolejna dobra porada od znanej restauratorki dotyczy...
fot. Sylwia Dabrowa /Polska Press

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Magda Gessler

9. Kolejna dobra porada od znanej restauratorki dotyczy przygotowywania bigosu. Trik polega na tym, by kiełbasę dodać na końcu, dzięki temu będzie smaczna i się nie rozpadnie.

Zobacz również

Wielka amerykańska feta w Krakowie! Co to za okazja?

Wielka amerykańska feta w Krakowie! Co to za okazja?

Cracovia próbowała, ale nic z tego nie wyszło w meczu z Radomiakiem

Cracovia próbowała, ale nic z tego nie wyszło w meczu z Radomiakiem

Polecamy

Sernik na zimno z jagodami i galaretką. Najlepsze ciasto na rodzinne spotkania latem

Sernik na zimno z jagodami i galaretką. Najlepsze ciasto na rodzinne spotkania latem

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę