Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby...
fot. pixabay.com

Te pokarmy są najgorsze dla naszego organizmu! Tych produktów lepiej unikać w diecie

MARGARYNA

Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby niedokrwiennej serca, ponieważ zawiera tłuszcze trans. Według badań im bardziej zwarta margaryna, tym więcej tłuszczów trans. Masło jest często lepszym wyborem.

Zobacz również

Policjanci zatrzymali kierowcę pod wpływem narkotyków

Policjanci zatrzymali kierowcę pod wpływem narkotyków

Jak zachęcić i nauczyć nastolatków gotowania? Zasada 5U i Talerz Zdrowego Żywienia to
Materiał informacyjny

Jak zachęcić i nauczyć nastolatków gotowania? Zasada 5U i Talerz Zdrowego Żywienia to

Polecamy

Przegląd tygodnia od 23.02 w Gorzowie WielkopolskimTygodniowy przegląd prasy w Gorzowie Wielkopolskim, (23.02-29.02.2020)

Przegląd tygodnia od 23.02 w Gorzowie WielkopolskimTygodniowy przegląd prasy w Gorzowie Wielkopolskim, (23.02-29.02.2020)