MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodajesz surową kapustę...

Bigos wigilijny - najczęstsze błędy. Przez nie twój bigos świąteczny nie będzie doskonały

Dodajesz surową kapustę

Surowa kapusta to również częsty winowajca gorzknienia bigosu. Po poszatkowaniu posól ją i odstaw, aby puściła soki. Dopiero wtedy możesz ją ugotować. Rób to bez pokrywki, dzięki temu ulotnią się olejki eteryczne oraz chlorofil i siarka.

Gdy jest już za późno, smak goryczki możesz zatuszować dodając do bigosu miód.

Zobacz również

Stalówka zagra z KKS Kalisz w finale baraży o awans do pierwszej ligi

Stalówka zagra z KKS Kalisz w finale baraży o awans do pierwszej ligi

Na wystawę „Kolory młodości” zapraszają „ekonomik” w Radomsku oraz MBP w Radomsku

Na wystawę „Kolory młodości” zapraszają „ekonomik” w Radomsku oraz MBP w Radomsku

Polecamy

Koniec prac nad Cyberpunkiem! CD Projekt nie będzie dłużej rozwijał gry

NOWE FAKTY
Koniec prac nad Cyberpunkiem! CD Projekt nie będzie dłużej rozwijał gry

Zakaźna choroba wykryta na pokładzie samolotu! Wypatruj objawów do 7 czerwca

Zakaźna choroba wykryta na pokładzie samolotu! Wypatruj objawów do 7 czerwca

Uwaga! GIF wycofuje ważny lek dla dzieci i dorosłych

PILNE
Uwaga! GIF wycofuje ważny lek dla dzieci i dorosłych