Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:

250 g dyniowego puree
jajko
pół szklanki...
fot. unsplash.com

Jesienią w kuchni rządzi dynia, jabłko i imbir [PRZEPISY]

DYNIOWE MUFFINY

Składniki: 250 g dyniowego puree jajko pół szklanki cukru szklanka mąki pszennej 120 g jogurtu naturalnego 1,5 łyżeczki cukru waniliowego 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia pół szklanki oleju Wykonanie: Mieszamy wszystkie składniki aż do ich połączenia. Masą napełniamy blachę albo papilotki Wsadzamy do piekarnika rozgrzanego na 180 st. C. Piec przez około 25 minut WIDEO: Rozgrzewająca kuchnia jesienna

Zobacz również

W jakim składzie Lechia zagra z GKS Tychy? Będą ważne powroty

W jakim składzie Lechia zagra z GKS Tychy? Będą ważne powroty

Koncert Dawida Kwiatkowskiego i Varius Manx & Kasia Stankiewicz w Gliwicach

Koncert Dawida Kwiatkowskiego i Varius Manx & Kasia Stankiewicz w Gliwicach

Polecamy

3 nowości na Instagramie już wkrótce. Co nowego pojawi się w aplikacji?

3 nowości na Instagramie już wkrótce. Co nowego pojawi się w aplikacji?

Przegląd marca w Gorzowie Wielkopolskim, Przegląd prasy z Gorzowie Wielkopolskim w marcu

Przegląd marca w Gorzowie Wielkopolskim, Przegląd prasy z Gorzowie Wielkopolskim w marcu

Przegląd tygodnia od 22.03 w Gorzowie WielkopolskimTygodniowy przegląd prasy w Gorzowie Wielkopolskim, (22.03-28.03.2020)

Przegląd tygodnia od 22.03 w Gorzowie WielkopolskimTygodniowy przegląd prasy w Gorzowie Wielkopolskim, (22.03-28.03.2020)